Plastisch chirurg Xander Jacobs

Of je nou van je hangende oogleden af wilt, rondloopt met een vervelend probleem aan de hand of pols, of dat je gaat voor een buikwandcorrectie: bij mij kun je terecht voor een breed scala aan behandelingen. Met mijn ervaring met plastische chirurgie, zowel medisch geïndiceerd als cosmetisch, weet je zeker dat je bij mij in goede handen bent.

 

Ik werk in het Diakonessenhuis in Utrecht, Zeist en Doorn, en in de Bey by Bergman Clinics in Utrecht.

 

Opleiding en ervaring

Nadat ik mijn geneeskunde studie heb afgerond, startte ik in 2009 met de opleiding tot plastisch, reconstructief en handchirurg in het VU Medisch Centrum, het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en het Medisch Centrum Jan van Goyen. De afgelopen jaren werkte ik in diverse (inter)nationale ziekenhuizen en klinieken, met als specialisatie de handchirurgie en esthetische plastische chirurgie. In 2015 behaalde ik het Europees hand-examen “European Board of Hand Surgery Examination”. Sinds 2015 ben ik werkzaam als plastisch chirurg in het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist en Doorn en vanaf 2023 in de Bey by Bergman Clinics. 

 

Expertise

De afgelopen jaren specialiseerde ik me met name in de handchirurgie en esthetische plastische chirurgie. Je kunt voor tal van operatieve ingrepen bij mij terecht, waaronder hangende oogleden, borstverkleiningen, borstvergrotingen, buikwandcorrecties met of zonder herstel van de rectus diastase (zie ook rectusdiastase.nl) & vrijwel het gehele scala aan hand- en polsproblemen

 

Aanpak

In mijn werk streef ik naar hoge kwaliteit, zorgvuldigheid en eerlijkheid. Want de juiste behandeling kan een wereld van verschil maken voor je functioneren en je zelfbeeld. Overweeg je een ingreep? Je bent van harte welkom voor een consult. Ik neem de tijd om te luisteren naar je wensen, rustig uit te leggen wat bepaalde behandelingen inhouden en je praktische vragen te beantwoorden. Elke consultatie gebeurt in een ongedwongen sfeer en is volledig vrijblijvend. 

 

Lidmaatschappen

Ik stel hoge kwaliteitseisen aan mijn werk, ik volg de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied dan ook op de voet. Hiervoor ben ik aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen:

      de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)

      de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC)

      de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVvH)

      de FESSH (Federation of European Societies for Surgery of the Hand)

      de ASSH (American Society for Surgery of the Hand)

 

Kennismaking 

Het vinden van een bekwame arts die je begrijpt en waar jij je prettig bij voelt is belangrijk voor het bereiken van een zo goed mogelijk resultaat. Ik luister graag naar jouw wensen en sta je bij met al je vragen. Ik ben werkzaam in het Diakonessenhuis (locatie Utrecht, Zeist en Doorn) en bij Bey by Bergman Clinics. Je kunt op beide locaties een afspraak met mij boeken. Klik hier voor de contactdetails.Maak een afspraak