Armlift

Last van slap vel en overtollig vet bij je armen? Gewichtsverlies of veroudering kunnen ervoor zorgen dat de huid van je armen verslapt. Dit kan heel vervelend zijn, vooral omdat dit huidoverschot moeilijk weg te krijgen is. Sporten kan je huid wel verstevigen, maar de overtollige huid onder je armen blijft. 

 

Indien de onderzijde van je bovenarmen hangt, kan een armlift een oplossing zijn voor jou. Met een armlift haal ik het huidoverschot weg aan de binnenkant van je bovenarmen. Hierdoor krijg je een mooie strakkere huid, en ben je af van die vervelende kipfilets onder je armen. 

 

Ingreep armlift

Een armlift gebeurt onder algehele narcose en duurt ongeveer 90 minuten. Vooraf teken ik af waar en hoeveel huidoverschot ik bij je weg ga nemen. Onder verdoving maak ik je huid los van de onderliggende spierlagen, en snijd ik het overschot aan huid weg. Indien je dit wenst, kan ik tijdens deze ingreep ook de overmatige hoeveelheid vet verwijderen met behulp van liposuctie. 

 

Litteken

Daarna hecht ik zorgvuldig je huid. Het litteken van de armlift maak ik aan de binnen- of onderzijde van je bovenarm, zodat het zo min mogelijk zichtbaar is. Na de ingreep zijn je armen weer slanker en zijn de contouren van je armen zichtbaar verbeterd.

 

Consult armlift

Interesse in een armlift? Tijdens een eerste consult informeer ik je graag over de mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie. Ik neem de tijd om te luisteren naar je wensen, rustig uit te leggen wat de armlift inhoudt en al je praktische vragen te beantwoorden. We bespreken niet alleen de ingreep, maar ook welk resultaat je mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. Elke consultatie gebeurt in een ongedwongen sfeer en is volledig vrijblijvend. Je krijgt van mij altijd een eerlijk advies over de behandeling. 

 

Consult boeken

De armlift voer ik uit in de Bergman Kliniek